• White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Vimeo Icon

© 2017-2019 Supernovi films Ltd.

Свържете се с нас, 

за да разкажем вашата видео история.

С натискането на бутона "Абониране"

се съгласявате с Правилника ни за

защита на личните данни.

С натискането на бутона "Изпрати"

се съгласявате с Правилника ни за

защита на личните данни.

Кои са Супернови?

“Супернови филмс” започна като документална поредица за вдъхновяващи, но малко известни хора у нас и по света.  

 

Преди три години нарамихме камерите и разказахме шест вълнуващи истории. На Методи и група No more many more, които пишат музика със социален смисъл. На Скот и Аня, които обикалят света безплатно. На Инес, която помага на хората да променят не само външния си вид, а и вътрешния си свят. На Вероника, която стана балерина, въпреки че не е била от надеждите. На американката Присила, чиято най-голяма страст е разказването на български народни приказки. Както и на Диана, която прави всяка година село Бела речка център на света за няколко дни.

 

Но историите не свършиха с тези шест епизода. Появиха се нови идеи, нови хора и … нови възможности. И ето ни днес, двама щастливци, които правят това, което обичат най-много - обличат историите в кадри, за да станат филми.

 

В блога на “Супернови филмс” ще можете да прочете нашия поглед за киното, истински истории от снимачните ни приключения, препоръки и идеи за интересни видеа от вашия бизнес, събитие или личен празник. Понякога ще открехваме вратата към кухнята на “Супернови” с видеа зад кадър. Друг път може да ви издадем някоя тайна от света на видеото.  Кой знае :)

 

Но преди всичко това е редно да се представим. И понеже вярваме, че се познаваме достатъчно добре, ето как всеки би описал другата половина от тандема “Супернови”.

 

Портфолио - тук

Facebook - тук

Instagram - тук

Vbox7 - тук

 

 

 

Жоро за Веси

 

“Изпитвам удоволствие, когато идеите в главата ми са разбрани, харесвани и осъществявани и от друг човек.” - това съм казал за Веси през 2015 г. Три години по-късно мога да добавя, че е същото удоволствие, когато идеите в главата на друг, са разбрани, харесвани и осъществявани и от мен.

 

С Веси започнахме да снимаме с Flip камери през 2010 г. за “Дневник”. Едни малки камери от времената преди смартфоните, които за онова време бяха иновация. Тогава осъзнахме, че ни е приятно да работим заедно.

 

Сега снимането е повече от работа, то е щастието “Супернови филмс”. От първите опити за снимане, през осъзнатия избор - документалният сериал “Супернови” (2015), през последвалите питания “Можете ли да ни направите видео?”, до сега, когато вече “Супернови филмс” е компания с кауза. 

 

Веси е човекът, който води развитието, хъса, новото в идеите ни и видеото, което правим. Радвам се, че успявам да съчетая авантюризма й с моите качества. И така да сме отличен тандем.

 

Вярваме, че няма невъзможно видео. Всичко може да бъде разказано и се радваме на доверието на толкова много хора, които искат да ги погледнем с нашите очи и да разкажем за тях. Независимо дали е бизнес, личен празник, събитие, история за продукт, екип, идея… каквото се сетите.

 

Време ни е и да направим втори сезон на документалния ни сериал “Супернови”, защото това ни отличава, нали Веси.

 

 

Веси за Жоро

 

Разбира се, че ни е време, Жорка! И ще го направим. И него, и още много други проекти.  :)

 

Да, Жорката е човекът, който винаги ме сръчква, когато се разпилея между многото идеи и вечно недостигащото време. И го прави със завидно търпение. Той е един от най-отговорните, изпълнителни и организирани хора, които познавам.

 

Но това далеч не е всичко. Въпреки годините приятелство и партньорство, не спирам да се впечатлявам от нестандартния му поглед - към хората, към снимането, към живота.

 

Там, където аз “просто не виждам как ще стане!”, Жоро намира 101 начина. И обратно - когато отново се затичам към (само временно!) невъзможното, той е гласът на здравия разум. Балансът е неговата сила, за която най-много му се възхищавам.   

 

Вярвам, че и двамата приемаме света като голяма снимачна площадка. Камерата е естествено продължение на ръцете ни, всяка интересна гледка е кадър, всеки човек - герой.  

 

А за мен да разказвам истории за щастие, за невъзможни идеи, за силни хора, за доблестни постъпки,  за адреналин, за любов, за смелост, за вдъхновение е това, което движи кръвта във вените ми.  

 

Затова “Супернови филмс” е сбъдната мечта. Още повече, защото е споделена с човек като Георги.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Свързани публикации

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Нови публикации
Please reload

Архив
Please reload